Tämän järjestelmän kautta varattaessa saapumispäivään täytyy olla vähintään kaksi vuorokautta. Varaukset maksetaan heti varauksen teon yhteydessä luottokortilla tai verkkopankin kautta. Varaukset on mahdollista maksaa mös Joustorahalla (lisätiedot www.joustoraha.fi). Huomaathan, että vain maksettu varaus on voimassa. Mikäli et halua maksaa varaustasi etukäteen, voit tehdä sen puhelimitse, tällöin varaus vahvistetaan luottokorttitiedot antamalla.

Kaikki huoneet ja mökit ovat savuttomia. Lemmikkieläimistä tulee ilmoittaa aina etukäteen ja tällöin varaukset tulee tehdä aina puhelimitse. Lemmikkieläinmaksu 15,00.

Mahdolliset lisävuoteet täytyy varata ja maksaa erikseen. Tarkista ensin sekä huoneiden että lisävuoteiden saatavuus ja varaa sekä maksa sen jälkeen huone. Tämän jälkeen voit varata ja maksaa lisävuoteen. Vähintään yhden majoittujan tulee olla täysi-ikäinen.

Peruutukset

Varaukset ovat sitovia. Mikäli peruutus tehdään viimeistään kolme vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 30,00. Myöhemmin saapuneiden peruutusten yhteydessä peritään koko maksu.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, PowerPark toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja palvelun tuottajana. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle (PowerPark). Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaminen Joustorahalla

Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkiloille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5,00. Joustorahalla voit maksaa myos erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5,00 /lasku lisauml;ksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa. Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen väilitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi